homepage header
Afhaalautomaat

Afhaalautomaat

//Afhaalautomaat
Afhaalautomaat 2020-06-10T07:18:19+00:00

Wilt u niet meer afhankelijk zijn van de openingstijden van de apotheek? Dan is de afhaalautomaat wellicht iets voor u.

De afhaalautomaat is een medicijnkluis, waarin uw bestelde medicatie klaargelegd kan worden. U krijgt per SMS of per e-mail een code toegestuurd. Met de code die u heeft ontvangen en uw geboortedatum kunt u uw medicatie uit de afhaalautomaat pakken. De kluis is 24 uur per dag, 7 dagen per week te gebruiken, waardoor u niet meer afhankelijk bent van de openingstijden van de apotheek. U kunt uw medicatie gedurende 3 dagen afhalen uit de afhaalautomaat. Daarna wordt uw bestelling verplaatst naar de apotheek.

Om gebruik te kunnen maken van de afhaalautomaat moet u hiervoor aangemeld zijn. Dat kan met het formulier dat u hier kunt downloaden. Print het formulier en vul alstublieft het formulier volledig in. Stuur het ondertekende formulier retour aan de apotheek. Wij verwerken uw aanvraag zo spoedig mogelijk. Zodra wij het verwerkt hebben, kunt u gebruik maken van de afhaalautomaat.

Op het formulier wordt tevens gevraagd om uw IBAN in te vullen en toestemming te geven voor automatische incasso. Dit vragen wij in verband met eventuele kosten die wij niet kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar.

Wilt u meer weten over de afhaalautomaat? Neem dan contact op met de apotheek. Wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak of neem contact op met ons