homepage header
Pilservice

Pilservice

//Pilservice
Pilservice 2020-06-16T14:18:28+00:00

Gebruikt u momenteel de pil? Dan bieden wij u graag aanvullende diensten aan om de service te verbeteren. Dit betreft de medicijnkluis en de herhaalservice. Door uw medicatie in de medicijnkluis te laten leggen, kunt u 24 uur per dag uw medicatie ophalen. De herhaalservice vraagt automatisch een herhaling aan voor uw pil. Dit gebeurt op het moment dat ons systeem ziet dat uw voorraad thuis bijna op is.

Hoe werkt de medicijnkluis?
Nadat wij een bericht hebben gekregen voor herhaling van uw pil maken wij de medicatie voor u klaar en leggen deze in de medicijnkluis op het Smaragdplein. U krijgt per SMS of per e-mail een code toegestuurd. Met de code die u heeft ontvangen en uw geboortedatum kunt u uw medicijn uit de kluis pakken. De kluis is 24 uur per dag te gebruiken, waardoor u niet meer afhankelijk bent van de openingstijden van de apotheek. U kunt uw medicatie gedurende 3 dagen ophalen uit de kluis. Daarna wordt de medicatie verplaatst naar de apotheek.

Hoe werkt de herhaalservice?
U kunt bij ons aangeven dat u de pil graag in de herhaalservice wilt hebben. Ons systeem houdt vervolgens bij hoeveel voorraad u thuis zou moeten hebben. Op basis van uw dagelijkse gebruik wordt bijgehouden wanneer deze voorraad bijna op is. Op dat moment wordt er automatisch een herhaling voor uw pil verwerkt. Om dit goed te kunnen doen vragen wij u door te geven hoe u de pil gebruikt.

Hoe kunt u zich hiervoor aanmelden?
Klik hier voor het aanmeldformulier. Het formulier is ook in de apotheek beschikbaar. Vul het formulier volledig in. Houdt hiervoor uw IBAN bij de hand. Met uw handtekening geeft u toestemming dat wij uw medicatie voortaan in de medicijnkluis leggen en/of dat uw pil in de herhaalservice opgenomen wordt. Eventuele kosten worden via automatische incasso verwerkt.

Heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust op of mail uw vraag.

Maak een afspraak of neem contact op met ons